volejbalový klub jihostroj české budějovice
Aktuální zpráva 24. 3. 2020

Startujeme seriál tréninkových videí

Většina z nás zůstala v aktuální situaci bez svých pravidelných pohybových aktivit, tréninků nebo kroužků. Rozhodli jsme se vám aspoň trochu v aktuální situaci vyjít vstříc a připravit seriál cvičení, cviků a tipů, jak zůstat i v trochu provizorních podmínkách stále ve "volejbalové" formě.

Volejbalový klub České Budějovice se postavil ke vzniklé situaci v České republice a ve světě po svém. A to mistrovsky. Protože všechny haly a tělocvičny po celé zemi jsou uzavřeny, tak trenéři ve spolupráci s hráči A týmu začali vypracovávat zkrácené tréninky v podmínkách jim dovolujících. Vytvářejí didaktická a motivační videa pro volejbalovou mládež, tak i pro širokou veřejnost. Jedná se o náměty cvičení volejbalových i nevolejbalových (fyzická kondice, obratnost, posilování) pro všechny, kteří nemohou v současné době trénovat v běžných podmínkách. Proto i příprava videí probíhá v domácích podmínkách (obývací pokoj, zahrada , chodba, terasa atd.). V miniseriálu, který trenéři připravují, se objeví, jak volejbalové naděje klubu, tak samotní trenéři a v neposlední řadě i hráči A týmu, pro které sezóna již také skončila. Prvním z hráčů, který nás nechá nakouknout do domácí karantény a připravil si pro děti cvičení, je Martin Kryštof.

Videa budeme zveřejňovat na našich sociálních sítích (Facebook, Instagram, Youtube) každé pondělí, středu a pátek. V pondělí se můžete těšit na kondiční cvičení, ve středu na tip od hráče A-týmu a v pátek vás čeká speciální volejbalové cvičení od našich mládežnických trenérů. 

Začínáme už zítra ve středu 25. března. Pokud budete mít jakékoliv postřehy, náměty nebo připomínky, budeme za všechny rádi.

AKTUALIZOVÁNO:  První tréninkové video od Martina Kryštofa najdete už teď na našem FACEBOOKU nebo YOUTUBE

Klub

tabulka UNIQA EXTRALIGY

# TÝM Z BODY
1. Lvi Praha 24 65
2. Kladno 24 56
3. Liberec 24 53
4. Jihostroj 24 52
5. Karlovarsko 24 50
6. Příbram 24 35
7. Odolena Voda 24 31
8. Brno 24 27
9. Beskydy 24 25
10. Benátky n. J. 24 21
11. Zlín 24 20
12. Ostrava 24 17
13. Ústí nad Labem 24 16
kompletní tabulka

Další články

Ohlasy 23. 4. 2024

Sedláček: Chceme finále ukončit doma před našimi fanoušky

Shrnutí zápasu 23. 4. 2024

Jihostroj sahal po titulu, ale nezvládl tie-break. Série pokračuje ve čtvrtek doma