volejbalový klub jihostroj české budějovice
Aktuální zpráva 26. 11. 2021

Jihostroj omezí počet diváků na zápasech

Vláda České republiky vyhlásila kvůli epidemii nemoci covid-19 opět nouzový stav. Nová opatření se dotknou i zápasů Jihostroje, který musí omezit počet diváků na zápasech na 1000. Od zápasu s Odolenou Vodou budou v platnosti také nové podmínky vstupu na utkání.

Pro permanentkáře Jihostroje, kteří splňují aktuální podmínky vstupu na utkání, se nic nemění. Už před sezonou klub avizoval, že v případě omezení počtu fanoušků budou mít předností vstup na utkání právě permanentkáři, kteří klub významně podpořili při posledním období pandemie.

U klasických, jednorázových vstupenek už po naplnění maximální kapacity 1000 diváků nebude možné vstupenku v systému zakoupit. Doporučujeme proto fanouškům, aby vstupenky kupovali předem online na www.cbsystem.cz. To jim zaručí, že se vejdou do stanovené kapacity, a zároveň zamezí případnému kontaktu s dalšími fanoušky ve frontě u pokladny před zápasem.

V souvislosti s novými opatřeními vlády České republiky chystá vedení klubu i další opatření. Vstup fanoušků na plochu již nebude možný a v provozu dočasně nebude ani dětský koutek. Diváci tak mohou sledovat utkání pouze z horních tribun. Pro všechny osoby v hale je povinností zakrývat si dýchací cesty respirátorem. Na toto opatření bude důsledně dohlížet pořadatelská služba.

„Prosíme a vyzýváme naše fanoušky, aby byli zodpovědní, ohleduplní k sobě navzájem a dodržovali všechna opatření. Zejména, aby měli v hale po celou dobu nasazené respirátory, a mohli jsme tak minimalizovat šíření covidu-19. Účast diváků na dalších zápasech je už nyní nejistá a my jejich podporu v hledišti budeme s postupující sezonou potřebovat čím dál více. Myslím si, že s ohledem na to, co se opět začíná dít v nemocnicích, je tím nejmenším projevem společenské odpovědnosti každého z nás, nasadit si respirátor. Nic více, nic méně. Náš tým udělá maximum na hřišti, vy prosím zkuste udělat to samé v hledišti. Spoléháme na vás!“ vyzývá generální manažer Robert Mifka.

Podmínky vstupu na utkání čtěte ZDE!

Klub

tabulka UNIQA EXTRALIGY

# TÝM Z BODY
1. Lvi Praha 24 65
2. Kladno 24 56
3. Liberec 24 53
4. Jihostroj 24 52
5. Karlovarsko 24 50
6. Příbram 24 35
7. Odolena Voda 24 31
8. Brno 24 27
9. Beskydy 24 25
10. Benátky n. J. 24 21
11. Zlín 24 20
12. Ostrava 24 17
13. Ústí nad Labem 24 16
kompletní tabulka

Další články

Aktuální zpráva 18. 4. 2024

Volejbalová sobota: Vrcholné zápasy mužů i žen ve Sportovní hale!

Fotogalerie 18. 4. 2024

FOTO: Michal Kriško fandil v kotli Jihostroje